Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 di pomodori ciliegino a fette o in quarti
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pizza prosciutto e funghi
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane di patate
3 Std.
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min