Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 5 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
Ripieno cioccolato e mandorle
- 150 g di mandorle tostate non salate con la buccia
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di caffè in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Sacher
3 godz. 30 min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Mini torte Paradiso
30 min
Crostata al cioccolato bianco
1h 10 min
Crostata al tiramisù
3sa 15 dk
Crostata di frutta secca e miele
1h 10 min
Torta cappuccino
2sa
Naked cake al cioccolato
4h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 godz. 30 min
Torta magica al cacao e arancia
4h