Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 5 tuorli
- 50 g di olio di oliva
- 280 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
Ripieno cioccolato e mandorle
- 150 g di mandorle tostate non salate con la buccia
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di caffè in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella al limone
2 Std.
Semplice plumcake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 godz. 35 min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Piccola pasticceria natalizia
4h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Plumcake ripieni al gianduia
50 min
Treccine alle nocciole
50 min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min