Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine ai gamberoni
30 dk
Polpetti affogati
45 min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Involtini di spada al basilico
15 dk
Polpetti all'inferno
40 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Crocchette di gamberi
10 godz.
Spaghetti al polpo
1h 10min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 dk
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2sa 30 dk
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h