Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini al profumo di mare
1 godz. 40 min
Bignè all'amarena
3 godz.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Raffioli napoletani
45min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1h
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Cannolo siciliano scomposto
30min