Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Polpetti affogati
45 dk
Frittelle di baccalà
12h 50min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 dk
Polpo su farinata di ceci
5u.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4u.
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Peoci gratinati
1sa
Calamari ripieni
1h 30min