Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di code di scampi
- 600 g di acqua
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pomodoro maturo a pezzi
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 bustina di zafferano
- pane tostato, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1100 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 min
Sautè di cozze e vongole
40 min
Zuppa di baccalà
1h
Polpetti all'inferno
40 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 min
Vongole e cozze alla marinara
3sa
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min