Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialda di Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Tortino di patate
- burro q.b.
- farina di mais q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fettine sottili (5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 120 g di mozzarella, tagliata in 6 pezzi
Termine della preparazione
- 50 g di insalata valeriana, lavata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Flan di funghi porcini
1 Std.
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1 Std. 45 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Crema di patate con polpo
1 Std.
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.