Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglioline di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di pane a cubetti (1 cm)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 250 g di mortadella, in una sola fetta tagliata a pezzi (1 cm)
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette alla birra
1h
Polpette alla mortadella
40min
Patate duchessa
1h
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Polpettone in crosta
1h 10min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Polpette di ricotta
50min