Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a fette
- 5 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 400 g di patate piccole sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo alla cacciatora
50 min
Polpette al sugo
45 Min
Maiale alla Colombo
1 godz. 25 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 Std. 40 Min
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35min