Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a fette
- 5 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 400 g di patate piccole sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1óra 40p
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Filetto ai funghi
1h
Polpettone classico
1h 15 min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30 min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45 min