Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a fette
- 5 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 400 g di patate piccole sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Polpettone al Varoma con contorno
1sa 45 dk
Tacchino in agrodolce
1 godz. 10 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Polpettone di carne ai funghi
1sa 30 dk
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1sa 15 dk
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Arrosto ripieno agli spinaci
1sa 30 dk
Arista all'arancia
8 Std. 35 Min