![Zuppetta di crostacei Zuppetta di crostacei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A4896121-D5FA-4CFB-B0C4-A3D7307E9B29/Derivates/B1DAB55D-F682-4595-971B-39D15D12C191.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Eiwitten
- 103.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 35.4 g
- Vezels
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze al vino bianco
40 мин.
Vongole e cozze alla marinara
3ч.
Linguine ai gamberoni
30 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 мин.
Orata al sale
40 мин.
Scampi alla busara
35 min
Pepata di cozze
55 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 godz.
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Cozze alla Medoc
50 мин.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 мин.