Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Eiwitten
- 103.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 35.4 g
- Vezels
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodetto di Fano
1h
Linguine ai gamberoni
30 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Scampi alla busara
35 min
Lumachine in rosso
1óra 40p
Astice in bella vista
1h 15 min
Zuppa di cozze
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min