Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 80 g di speck a cubetti
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di scamorza affumicata a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di riso tricolore
1 godz. 25 min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Gratin di patate
50min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Gattò di patate
1h 30min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Polpettone in crumble fragrante
1h