Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 80 g di speck a cubetti
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di scamorza affumicata a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana di patate
2 Std.
Polpettone di purè di patate e carne
1 godz.
Risotto verde
30 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Timballo di anelletti al forno
1 godz. 40 min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1 godz. 40 min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 min
Polpettone in crumble fragrante
1 godz.
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min