Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di patate, pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di mollica di pane
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
- 60 g di vino bianco secco
- 250 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Baccalà alla livornese
35 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalá alle olive
25 min