![Baccalà, patate e funghi Baccalà, patate e funghi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/129787_424-0-2697-2697.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di patate, pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di mollica di pane
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
- 60 g di vino bianco secco
- 250 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Alici ripiene
50 Min
Baccalá alle olive
25 dk
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Zuppa di baccalà
1 Std.