Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche, pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbanti di spigola e arancio
1h
Alici ripiene
50 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Carciofi alla romana
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 dk
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpette di alici
55 min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalá alle olive
25 min