Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3121 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Polpette alla birra
1h
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10min
Risotto affumicato
35min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1h 20min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pollo alla birra bruna
3h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Spaghettoni cacio e pepe
25min