Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3121 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1h 10min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Flan di funghi porcini
1h
Fonduta
8 Std. 20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto cacio e pere
40min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pasta patate e provola
55min