Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
-
300
g di funghi freschi pinolini, a pezzi (peso netto)
of 300 g di funghi porcini freschi, a pezzi (peso netto) - 100 g di pane raffermo a pezzi
- 40 g di pecorino a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 Min
Melanzane ripiene
1h 30min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Polpette di funghi
1 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Sformatini di patate e funghi (vegan)
1 Std. 10 Min
Panelle
1 Std. 25 Min