Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 min
Carbonara vegetariana
30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Carbonara vegana
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Penne alla puttanesca
35min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 godz. 10 min
Fusilli tricolore
30min