Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Lasagne fredde
1h 10min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55 min
Rigatoni affumicati
25 min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1 godz. 40 min