![Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22D0A993-E0B1-441F-879D-D748DE7A289C/Derivates/623375A5-8A4E-4135-96ED-F973101334A4.jpg)
Compatibele versies
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle al basilico
- 300 g di farina tipo 0
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
- 2700 g di acqua
- 6 pomodori San Marzano maturi
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 6 foglie di basilico, lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
- 70 g di pecorino romano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Penne alla puttanesca
35 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Sugo classico
55 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 Std.
Sugo alla puttanesca
45 Min
Sugo al tonno
45 Min