Compatibele versies
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle al basilico
- 300 g di farina tipo 0
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
- 2700 g di acqua
- 6 pomodori San Marzano maturi
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 6 foglie di basilico, lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
- 70 g di pecorino romano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al tonno
40 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Penne alla puttanesca
35 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Gomiti, olive e acciughe
30 dk
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min