Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
of 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Pesto alla siciliana
15 Min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 dk
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 dk
Granita di gelsi
15 Min
Pesto alla trapanese
20 Min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 dk
Cannolo scomposto
3 Std.
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Panelle
1 Std. 25 Min