Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
of 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Pesto alla trapanese
20 min
Panelle
1h 25min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Sfinciuni
3h 30min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Pesto di pistacchi
10min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Pesto alla siciliana
15min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 min
Pennette con spada e melanzane
50min
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min