Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Anellini
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 60 g di acqua fredda
Sugo alla pecorara
- 40 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di melanzana a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di zucchine a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2582 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Tagliatelle smalzade
2 Std. 30 Min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Penne alla Norcina
45 Min