Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 825 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 dk
Animelle di vitello con cipollotti
3h
Scaloppine ai funghi
40 min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Pollo in crema al limone e pastinaca
1 godz. 50 min
Stecco di carne con cuore filante
20 min
Spiedini di manzo in salsa Monkey Gland
2h 25min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 dk
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min