Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 825 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine ai funghi
40min
Scampi alla busara
35min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1j
Lasagne di mare (per 2 persone)
1 godz. 40 min
Scrigno di cappelletti
2 Std.
Scarpinasc
9 Std. 30 Min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 godz. 40 min
Gamberi al balsamico
30min
Sformatini al cotechino
30min
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 min