Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpo
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
Insalata di riso
- 1500 g di acqua
- sale q.b.
- 300 g di riso Parboiled (cottura 15 minuti circa)
- 250 g di patate a tocchetti (1 cm)
- 250 g di fagiolini verdi freschi in quarti (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280.8 kJ / 544.8 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 79.7 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 915.5 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Minestrone di legumi con cozze
50 Min
Polpo in rosso
35 Min
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 Min
Riso patate e cozze
1 Std.
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Insalata di riso verde ai gamberi
1 Std. 50 Min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 Std.
Riso con gamberi e verdure
30 Min
Polpo agli agrumi
1 Std.