Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 arance, preferibilmente biologiche
- 400 g di spigola (branzino), 4 filetti
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 fili di erba cipollina fresca
- 20 g di porro a rondelle
- 30 g di burro
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dentice agli agrumi
45min
Orata al sale
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Pesce spada all'arancia
40min