Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Tacchino con ripieno all'uva
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 Std.
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Involtini alla frutta secca
40 Min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Cocktail agli agrumi
40 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.