Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Involtini di vitello
35min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Involtini alla frutta secca
40min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Involtini di pollo all'arancia
1u. 30min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1u.
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Polpette in salsa di zucca con funghi
55p
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min