Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 2 melanzane a dadini (2 cm)
- 2 melanzane a fette (0.5 cm)
- 1 pomodoro cuore di bue a pezzi
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi romani gratinati
45min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Melanzane ripiene light
1 Std.
Scarpaccia
1 Std.
Polpette di melanzane
45min
Carciofi ripieni
50min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 phút
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.