Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 165.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Crostata di verdure provenzale
1h 20min
Biscottini sandwich salati
1h 30 phút
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Salsa fagioli e feta
10 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Tartellette di scarola
1 godz. 15 min
Girelle con pesto di noci
50 phút
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Parigina
3h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Cotechino alla Wellington
6 Std.