Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 165.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Quiche svuotafrigo
40 Min
Tortino di lenticchie
50 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Tartellette di scarola
1h 15min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Polpette di ricotta
50 min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min