Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Eiwitten
- 60.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Brodetto romagnolo
50 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Calamari in umido
55 dk
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Brodetto alla triestina
1 Std.
Guazzetto di fasolari e fave
1h 50min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Riso con polpo
1ωρ. 10 λεπτ.
Zuppa di pesce misto
40 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1ωρ. 10 λεπτ.