Compatibele versies
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 foglie di salvia fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 600 g di latte
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di mortadella a tocchetti
- 300 g di funghi trifolati
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3192.4 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1348.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone in crumble fragrante
1h
Lasagne all'amatriciana
2sa
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Quiche svuotafrigo
40 min
Polpette alla mortadella
40 min
Panna cotta alle mandorle
6 godz. 30 min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1h 10 min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1sa 20 dk
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50 min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15 min