Compatibele versies
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pico de gallo
- 500 g di pomodori a metà
- 20 - 30 g di peperoncino jalapeño senza i semi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di coriandolo fresco, le foglioline lavate
Costine
- 200 g di bibita cola
- 140 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
-
100
g di panela a pezzi
of 100 g di zucchero grezzo - 80 g di salsa di soia
- 2 spicchi di aglio
- 180 g di cipolla dorata a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di costine di maiale (a pezzi di 5-6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 23.86 g
- Koolhydraten
- 28.13 g
- Vetten
- 36.49 g
- Vezels
- 1.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Riso pilaf con maiale
45min
Pollo agrodolce con riso
40min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Polpette di pollo giapponesi
50 phút
Pulao di gamberi
50 phút
Riso alla cantonese
40min
Maiale in agrodolce
45min
Ramen giapponese
1h 40min
Paella
1h 50 min