Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini di tonno
- 2 cuori di carciofo
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 pezzettino di scorza di limone
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 12 fette di tonno fresco (circa 1000 g, spessore 5 mm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di patate pelate e a pezzi piccoli
- 1000 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2570 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alici ripiene
50min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 dk
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Arancini ai frutti di mare
2sa
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 dk
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min