Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cipolle, a metà
- 4 spicchi di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di agnello a cubetti (3 cm)
- 1 peperone rosso, a dadini
- 1 peperone verde, a dadini
- 400 g di pomodori pelati, in scatola
- 100 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 250 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Ciorba
1 Std. 10 Min
Stufato di agnello
2h
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Pollo alla Marengo
1 Std.
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 Std.
Coniglio all'ananas e vaniglia
1 Std.
Maiale alla Colombo
1sa 25 dk
Pollo alla birra bruna
3h
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55 min