Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Tagliolini alla zucca
1 godz. 20 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Lagane, ceci e vongole
30 min
Trofie pesto e champignon
30 min
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1 godz. 40 min
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
Ravioli luganega e porcini
2h
Orecchiette speck e radicchio
35min