Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 carciofi, la parte tenera a fettine
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di gamberi di media grandezza, sgusciati a pezzetti
- 1500 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo tagliolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 Min
Linguine al nero di seppia
45min
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20p
Fusilli risottati alle seppie
40p
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40p
Penne al sugo di calamari
40p
Farfalle pesto e gamberi
20p
Risotto gamberi e carciofi
30min