Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina
- 3 uova
Sugo di olive e pomodori
- 70 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori, tipo San Marzano, senza pelle e a cubetti (2-3 cm)
of 400 g di pomodori pelati, senza pelle e a cubetti (2-3 cm) - 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di olive nere denocciolate a metà
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla puttanesca
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Penne alla puttanesca
35 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Trenette al pesto
45 Min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 Std. 10 Min