![Spezzatino di agnello con cipolle Spezzatino di agnello con cipolle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91298379-F1ED-44D4-BC4B-71FEFA0385BF/Derivates/9D1BF0C7-FEB0-49E7-9526-27D736EDABFB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina tipo 00
- 900 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di alloro fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 1 dado per brodo di carne
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 15 mandorle pelate
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2581 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato al limone
40min
Agnello al vino
40min
Spezzatino alla birra scura
13h 30min
Agnello in umido
1h 20min
Pollo al limone
50min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Coniglio stufato
1ч. 10 мин.
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pollo alla romana
1ч. 10 мин.
Coniglio in umido
1h 25 min
Pollo in umido ai funghi
50min