Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina tipo 00
- 900 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di alloro fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 1 dado per brodo di carne
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 15 mandorle pelate
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2581 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 min
Stufato di agnello con finocchi
55min
Stufato di agnello
2sa
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1sa 30 dk
Agnello in umido
1sa 20 dk
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1sa 30 dk
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min
Coniglio alla siciliana
1sa 20 dk
Pollo in umido ai funghi
50 min
Spezzatino di reale alle olive
1sa 20 dk