Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 1 fegatino di pollo (optioneel)
- 1 pezzettino di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di vino bianco secco
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Scaloppine ai funghi
40min
Lasagne di melanzane e tacchino
1h 30min
Involtini lucani
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Polpette in salsa spagnola
1h
Vitello alla pizzaiola
35min
Pollo alla cacciatora
50min