Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero pelata, a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pesce spada a dadini (1 cm)
- 600 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Pesce spada all'arancia
40min
Frittata con carciofi
40min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 min
Pennette con spada e melanzane
50min
Spaghetti cozze e limone
55 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min