Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero pelata, a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pesce spada a dadini (1 cm)
- 600 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette con spada e melanzane
50 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 Min
Spaghetti con la bottarga
25 Min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 Min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Penne di farro con pesce spada
40 Min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 Min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 Min