Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1800 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 200 g di pasta secca tipo tubettini (cottura 10 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3690 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 51.2 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Orecchiette ai broccoli
2h 40min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Fusilli e melanzane
25 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Penne melanzane e menta
50 min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min