Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 513.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di broccoli
40min
Uova alla piemontese
45min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Uovo nuvola con cavolfiori
50 menit
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 menit
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1h
Pollo alla birra con verdure
1h
Involtini di maiale con spinaci
55 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min