Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 513.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette con pollo
55min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Scaloppine ai funghi
40min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Petto di pollo e zucchine
50min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Contorno di funghi cremosi
35min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min