Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 513.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Uova fiamminghe al vapore
45 Min
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Uova al funghetto
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Uova filanti
15 Min
Pollo alla birra con verdure
1 Std.
Tagliolini zucchine e culatello
30 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min