Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi a fette
- 200 g di pomodori maturi pelati, a tocchetti
- sale q.b.
- pepe q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 696.5 kJ / 166.5 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Sformatini di uova e funghi
40 Min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Uova alla piemontese
45 Min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min