Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di maggiorana, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pomodori secchi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 80 g di vino bianco secco
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne
- 100 g di formaggio di capra fresco a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2378.3 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne alla puttanesca
35min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min