Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 281.5 g
- Vetten
- 62.6 g
- Vezels
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine ai gamberoni
30min
Astice in bella vista
1h 15min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppetta di crostacei
40min
Linguine con scampi al limone
20 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Pepata di cozze
55min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Cozze al vino bianco
40min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min