Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 281.5 g
- Vetten
- 62.6 g
- Vezels
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautè di cozze e vongole
40 min
Insalata di mare
1h 30min
Cannocchie al Varoma
55 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min
Moscardini al limone
30 min
Carciofi alla romana
50 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Crema di scampi
1h 30min
Vongole e cozze alla marinara
3h