Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 100 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2571.8 kJ / 614.5 kcal
- Eiwitten
- 62.8 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1534.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45min
Gamberi al balsamico
30min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Pollo alla Marengo
1h
Vongole alla marinara
30min
Cozze alla Medoc
50 phút
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Penne al sugo di calamari
40min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 phút
Cozze al vino bianco
40min