Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 100 g di mandorle pelate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 pomodori ciliegino a cubetti
- 350 g di pasta tipo tortiglioni
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2707 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Fusilli tricolore
30 dk
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min
Penne alla puttanesca
35 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto alla siciliana
15 dk
Vermicelli di scammaro
30 dk