Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 100 g di mandorle pelate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 pomodori ciliegino a cubetti
- 350 g di pasta tipo tortiglioni
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2707 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Vermicelli di scammaro
30 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Vermicelli aglio e olio
25min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne alla puttanesca
35 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 min
Fusilli tricolore
30 min