![Linguine al pesto agrumato alle erbe Linguine al pesto agrumato alle erbe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F99ED7C8-DCAB-40C0-AB08-0783E940B8B0/Derivates/13DC8DFD-482C-47B3-99DB-E5761E9DA68F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Casarecce risottate al limone
30 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 Min
Trofie yogurt e gamberetti
20 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min