Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini ai peperoni
50min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Carbonara vegetariana
30min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Caserecce allo sgombro e limone
30min
Penne al sedano
30min
Fusilli tricolore
30min
Pesto rosso
15 Min