Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spada alle erbe con olive
40min
Sogliola gratinata e mele
40min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min