Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 70 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 400 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Coda di rospo con verdure
40min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Pescatrice ai pomodorini
1h