Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Contorno di funghi cremosi
35min
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Manzo piccante ai peperoni
20 Min
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Maiale allo zenzero
25min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Pollo con salsa ai peperoni
55min