Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di gherigli di noci
- ½ cucchiaino di origano secco
- 150 g di caprino
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo farfalle (o pasta corta a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 29.1 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con uva e funghi
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Girelle con pesto di noci
50min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30min
Spaghetti al vino rosso
30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min