Compatibele versies
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 150 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 150 g di pomodori datterino gialli e rossi, in quarti
- 220 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta tipo penne lisce
- 3 - 4 rametti di finocchietto selvatico, lavato e sminuzzato
- 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30 dk
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min
Fusilli e melanzane
25 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 dk
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min