![Orata e vongole con salsa alle verdure Orata e vongole con salsa alle verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6245AAA-0781-4D6E-BA9F-395C8D645AC0/Derivates/B6F83160-D6B1-45EF-9A3E-A0745D912752.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Orata al sale
40 мин.
Zuppetta di crostacei
40 мин.
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1 godz. 10 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 мин.
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 мин.
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1ч. 20 мин.