Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Orata al sale
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Involtini mare e monti
1j 10 menit
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min