Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Orata al sale
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Salmone al coriandolo
40min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Salmone in crema di funghi con patate
50min