![Pollo con funghi al vino rosso Pollo con funghi al vino rosso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7C16871-062F-45F2-9BA4-4FC61088C037/Derivates/6159176E-CDB5-436D-9499-5E1E1342FBE1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 450 g di cipolla rossa, a metà
- 80 g di pancetta a cubetti
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo
of 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), sbriciolato - ½ cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 200 g di vino rosso
- 100 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, con la buccia lavata, a pezzi (3 cm )
- 550 g di sovracosce di pollo senza pelle (3-4 pezzi)
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Pollo al limone
50 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 Min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min