![Penne aromatiche con pollo e asparagi Penne aromatiche con pollo e asparagi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/191B92A6-97AF-4AA9-9257-B0C9A9874B5A/Derivates/ECCCBC9E-A0E3-47B5-86A6-312CAD119B84.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di dragoncello fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 200 g di asparagi puliti e a pezzi
- 300 g di petto di pollo a striscioline
- 5 g di sale
- 1 - 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 640 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 594 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40 Min
Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)
40 Min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50 min
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2 godz.
Pasta con salmone e spinaci
55 Min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 min
Penne risottate con verdure
35 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 Min