Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di dragoncello fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 200 g di asparagi puliti e a pezzi
- 300 g di petto di pollo a striscioline
- 5 g di sale
- 1 - 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 640 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 594 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min.
Pollo in fricassea
50min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min.
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min.
Insalata di pasta, salmone e asparagi
25 min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 min.
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35 min.
Risotto ai peperoni e tonno
40 min.
Pasta con pollo, funghi e fagiolini
45min
Penne risottate con verdure
35 min.
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min