Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di lonza di maiale a fettine
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di pancetta affumicata a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di pomodori pelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Involtini di prosciutto
35 Min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Involtini al pomodoro
55 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Involtini di vitello
35 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine alla perugina
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Involtini di carne al Varoma
40p
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40p